Wysłany: Pią Lip 15, 2011 12:10 am Koncert na Chińskie Gongi i Didgeridoo
Witajcie,
koncert odbędzie się w nowo otwartej Zatoce Sztuki w Sopocie.
Niestety bardzoi krótki czas na promocję uniemożliwi przyjazd osobom bardziej zajętym, niemniej zapraszam serdecznie wszystkich.
Okazja na pewno się powtórzy. Tymczasem dla tych, którzy będą mogli zawitać do Sopotu jutro o 21:00 powstaną dźwięki dwóch magicznych instrumentów:
Ja też z miła chęcią dołączam się do prośby Nocnego.
Plakat jest przepiękny, a i zapowiada też coś bardzo ciekawego
Trzymam kciuki !
Mam nadzieję, że koncert będzie nagrywany - trzeba koniecznie to zrobić
Potem fajnie się to wspomina, a obejrzy i posłucha również.
Takie nagrania mają dużą wartość dokumentalną, a w rozgłośniach komercyjnych takiej muzy nie uświadczysz...
plakat zrobiony profesjonalnie i mi też się podoba
było pięknie
Om Ma Ni Pad Me Hung
Odnośnie plakatu - czy zwróciliście uwagę na coraz bardziej blednące literki w ostatnich słowach "uspokajamy się bardzo głęboko" ?
Dla mnie to takie bardzo ciekawe niedopowiedzenie - do momentu tych słów wiemy co jest, a w miarę jak te słowa bledną, zaczyna się to Coś - tego nie wiemy, a to już sekret, który dopiero przed nami ma się otworzyć
Że było pięknie i mistycznie to od razu widać - Maha Mantra powraca i ją tutaj przytaczasz.
Poznaję, poznaję
Cieszę się że barszczysław dawał radę i śpiewa Ci fantastycznie. Cieszę się bardzo że żyje nadal i sprawia Ci tyle radości !
A kto sporządził tę ciemną didję na której grałaś ?
Bardzo ciekawie wyglądały te rozpalone kamienie - pewnie jakaś skorupa z włókna szklanego i epoksydu z zamontowaną w środku lampką, a wyglądały fantastycznie !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum