Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 296 Skąd: Poznań
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 8:44 am
ale co słychać to słychać, Arek jest w świetnej formie. Nagrania na których występuje, przynajmniej te na YT są marnej jakości, te co wrzuciłeś są chyba najlepsze jak do tej pory.
Heh ja tylko link wrzuciłęm! kamera mi się gdzieś zapodziła i dopiero po koncercie ją znalazłem ;( szkoda bo jakość była by jeszcze lepsza od tej co jest na YT.... no cóż przynajmniej zdjęcia udało mi się zrobić.
Z tego co widzę - impreza super, a trąbki na zdjęciu 27 są po prostu prześliczne, a te na których Arek sobie cudownie przygrywa, gdzieś już widziałem
Ta trąba ze zdjęcia 27, po prawej, dzwonem bardzo mi przypomina szwajcarski Alpenhorn; zrobiona jest po prostu cudownie...Ciekawi mnie, jakie ma brzmienie.
No tak, didgeridoo to trąbity przypadek szczególny
Bardzo mi się podoba utwór grany przez Arka na ligawce z owijkami ze sznura.
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 9:34 am
a odnosnie sluchania wyszczegolnionej osoby podczas warsztatow to fajnej rzeczy nauczyl mnie zalem: nie podchodzic do rury i nasluchiwac tak jak Arek na ktoryms ze zdjec, tylko dzwon swojej rury polozyc obok dzwonu persony ktora chce sie posluchac i przylozyc ustnik do ucha. prosta rzecz a tak przydatna gdy 10 osob pierdzi przerozne rzeczy
_________________ when we have each other we have everything
Czy częstotliwość dronu (częstotliwość rezonanasowa didge) gracza i osoby "podsłuchującej" powinny być takie same, czy niekoniecznie ? Czy i jakie to ma znaczenie ?
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 12:58 pm
podejzewam ze jakby byly takie same to byloby najlepiej, nie mniej jezeli beda inne to i tak znacznie to ulatwia podsluch wybranej osoby celem np korygowania jej bledow w graniu itp.
_________________ when we have each other we have everything
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum